Dag 2 in Boedapest
Lieverds,
Ik denk dat jullie gewoon de foto´s moeten bekijken om een indruk te krijgen van het Boeda gedeelte. Rond 11 uur a half 12 ben ik vertrokken vanuit het Hosel, via de Petofi Hid brug ben ik naar de Boeda kant gelopen en heb alles gezien dat ik had uitgezocht voor deze dag.
De mooie heuvel met het prachtige paleis, kastelen, monumenten en een rots kerk, de klim omhoog was behoorlijk zwaar, maar het uitzicht was ontzettend mooi en deze wandeling was het meer dan waard. Ik heb een wandeling van ruim 10uur gemaakt, mijn voeten voel ik goed. Maar, vandaag, mijn derde dag moet ik weer, maar nu de Pest kant. Ik ben gister avond via de beroemde Kettingbrug langs het water aan de Pest kant terug gelopen naar het Hostel, hier heb ik een aantal mooie shots gemaakt van de prachtig verlichte stad.
Ik hoop dat Jill en Maikel mijn plaatjes van de bruggen kunnen waarderen, ook een beetje voor jullie gemaakt ivm jullie afgeronde Civiele opleiding en interresses.
Ik ga mij klaar maken voor de derde dag en een flinke wandeling door het Pest gedeelte.
Ik probeer snel meer te schrijven.
Liefs vanuit Boedapest.
Hai Sharmila,
Ik heb net al je berichtjes gelezen! Pff daar was ik wel even zoet mee, maar het klinkt echt super! En zwaar ook, zijn je schoenen al versleten?
Ik zal je blijven volgen, hopelijk blijf je zoveel schrijven, ik vind het erg leuk om te lezen. Heel veel plezier weer!
Liefs, Ellen